Over mij

Petrus Gerardus Maria van den Berg. Zonder h, van de arme tak zeg ik er met een knipoog vaak achteraan, refererend aan de Osse familie van den Bergh (met h dus).

Geboren op 18 augustus ‘op Dorshout‘ in Veghel, de parel van de Meierij van ’s-Hertogenbosch. Getogen in Veghel en ik ben er nog steeds woonachtig. Veghel, een handelscentrum en industriestad.

Via LinkedIn is meer natuurlijk meer detailinfo te vinden 😉 .

Terecht gekomen in de wereld van de industriële automatisering. Sinds 1 mei 2009 werkzaam als docent bij Avans Hogeschool en daarvoor circa 23 jaar bij Actemium gewerkt. De laatste 10 jaar ben ik bij Actemium druk geweest met allerlei onderwijsprojecten, van techniekpromotie (ik heb o.a.  Techniek = Troef mee opgericht en opgezet), tot en met projecten op het gebied van kennisuitwisselings voor leerlingen van het VO t/m post-master studenten van de TU.

Het opzetten van een praktijkruimte voor industriële automatisering in het gebouw van Actemium te Veghel, genaamd het EduLab, heeft geleidt tot talloze flankerende onderwijsprojecten, zoals het opzetten van weblessen met Lectora en werken met een wiki).

Verder zul je op dit weblog ook regelmatig iets vinden over muziek. Mijn muzikale smaak is breed, maar jazzrock uitgevoerd door goede gitaristen heeft toch wel mijn voorkeur. Niet zo verwonderlijk als je weet dat ik gitaar speel (momenteel aktief bij de big band van Frisselstein).

Vanaf het begin dat ik bij Avans ben begonnen, ben ik zoveel als mogelijk met het Openbaar Vervoer gegaan. Aangezien je elke dag wel wat meemaakt leek met het wel aardig om daar ook wat over te bloggen (al is het maar voor mezelf).

En sinds november 2013 ben ik:

diigo education pioneer

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

2 Responses to Over mij

  1. Carlijn says:

    Hey pap! Wel bloggen over je “reis ervaringen” dan! 😉

    • admin says:

      🙂 Ga ik doen, ik zal eens nadenken hoe ik dat ga doen, kan mooi tijdens het reizen ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *