Pat Metheny Orchestrion

Ik kreeg net een tweet van PAvdBerg die me attent maakte dat Pat Metheny gisteren bij het NOS journaal was geweest. Natuurlijk meteen even kijken en verder gezocht. Een paar weken geleden toen ik de kaartjes voor de voorstelling in het Frits Philips Muziekcentrum had gekocht was er nog niet veel te vinden over het Orchestrion project. Nu dus volop :-). Een complete track van zijn nieuwe album en nog veel meer. Nu begrijp ik trouwens ook wat EPK is ;-). Ik zag dat staan bij wat YouTube filmpjes

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in gitaar, muziek, orchestrion, pat metheny and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *