Brabants Dagblad reist een week lang met OV

Brabants Dagblad reist een week lang met OV

Ik zag dat ik vandaag geciteerd ben in het Brabants Dagblad (helaas staat het stuk niet op de site, tenminste niet kunnen vinden…).

Wat ik jammer vind is dat de journalisten precies ‘de verkeerde kant’ op reizen in de spits (lijn 160 ‘s-Hertogenbosch-Uden) of uitstappen als het druk wordt (lijn 152 Oss-Eindhoven, uitstappen in Uden, waar de scholieren opstappen om naar Veghel/Eindhoven gaan).

Vervolgens staat er dan ‘kleine ongemakken in het OV’, tja, wat moet ik daar op zeggen.

Misschien een leuk verhaal over de dagelijkse busroulette op het station in Den Bosch. Of het sublieme informatiesysteem… Ik dacht ik neem voor de aardigheid eens wat foto’s, ze zijn niet zo heel duidelijk, maar ik plaats ze toch:

Zoek de bus, die er zou moeten zijn volgens het informatiesysteem (klik op de foto om een vergroting te zien) “De verkeerde bus”

Geen busroulette vandaag, want ineens kwam de bus opdagen, terwijl het informatiebord aangaf dat ie over 26 minuten zou komen. Was dus slechts 4 minuten te laat. Maar op andere dagen worden mensen dan onzeker en nemen een andere bus, of toch maar wachten, of achter de bus gaan staan, zodat je mogelijk toch een zitplaats hebt, mocht de bus komen…maar het zou kunnen dat de bus ineens op een ander perron komt….de hele meute snelt naar die plek…het lijkt soms wel een Italiaanse komedie…misschien een een keertje een videotje van maken, ipv foto’s…

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in muziek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *